torstai 2. elokuuta 2012

Tervehdin teitä tänään virallisen vaalikuvani kera! Hyvää toivon täytteistä torstaita teille kaikille!

Kupsilla on tiukka paikka tänään eurocupissa. Voittoon tarvitaan joukkueelta täydellinen onnistuminen ja ihmeellisiä venymisiä pelaajilta.

Eikö olekin suurenmoista miten täällä Suomessa ja Kuopiossa saadaan keskittyä miettimään jalkapalloon liittyviä asioita tai muita normaaliin elämään liittyviä asioita syvässä rauhan tilassa. Päivän Kupsin vastustajien naapurissa aivan Turkin rajalla käydään veristä sisällisotaa Syyrian maaperällä. Turkkiin pyrkii valtavasti pakolaisia sodan jaloista. Noin neljän tunnin lentomatkan päässä syyrialaiset ihmiset ovat hätää kärsimässä henkensä puolesta. On vaikea ymmärtää kenen etujen mukaista on ratkoa asioita sodan keinoin ja vielä oman kansan keskuudessa. Siunaa ja varjele Jumala Syyrian hätää kärsiviä ihmisiä!

Oman kansamme historiassa on tapahtunut asioita, joita ei saa unohtaa, jotta oppisimme niistä. Epäoikeudenmukaisuus kansanryhmien välillä voi johtaa missä tahansa levottomuuksiin suuressa ja pienessä mittakaavassa.

Seurakunnalla on omalla alueellaan vastuu julistaa ilosanomaa todellisesta rauhan tuojasta Jeesuksesta. Jeesuksen aikana oppi vihollisen rakastamisesta ja lyöjälle toisen posken kääntämisestä, oli silloin todella käänteen tekevän uutta ajattelua. Jeesus kehottaa meitä edelleen vihan ja koston kierteen katkaisemiseen. Annetaan toisillemme anteeksi! Pyritään jatkuvaan parannukseen ja Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

Siunausta sinulle toivottaen, Matti