maanantai 10. syyskuuta 2012

Tervehdys sinulle maanantaina 10.9. ennakkoäänestyksen aloituspäivänä!

Jännitys ja innostus vaihtelevat mielessäni.

Viikonloppuna ajatukset saivat kirkkoherranvaalin kannalta muita aiheita. Kävin poikani kanssa Helsingissä Suomi-Ranska jalkapallomaaottelussa. Lauantaina vein pojan serkkujen luokse ja RUK-kurssini vuosikokouksen yhteydessä kävimme upseeritoverien kanssa tutustumassa Tasavallan Presidentin linnaan ja vietimme vuosikokouksen Santahaminassa. Sunnuntaina matkasimme autolla kotiin.

Nyt on seurakuntalaisten toimintaviikko ja tuleva sunnuntai on toimintasunnuntai. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen suuntaan ja ilmapiiriin, joilla yhteistä seurakuntaamme rakennetaan tulevina vuosina. Rasti ruutuun ehdokkaasi kohdalle kirkkoherranvaalin äänestyslipussa.

Voisin luvata sinulle viisi hyvää ja kuusi kaunista asiaa ehdokkaana kirkkoherraksi. Takuuvarmasti voin luvata sen, että yksin en seurakunnan toiminnasta ja uudistamisesta selviä. Tarvitsen kaikkia seurakuntalaisia yhteistyöhön työyhteisön ja luottamushenkilöiden kanssa.

Lupaan olla yhteisen tekemisen ja rakentamisen innostaja numero yksi. Kirkkoherran tulee olla vankkumaton suunnannäyttäjä kaikissa elämäntilanteissa Jeesusta kohti.

Kun elämme Jeesusta kohti suuntautuvaa elämää, löydämme todellisen elämän ilon ja tasapainon. Jollei meillä olisi rauhaa Jumalalta ei meillä olisi mitään.

Hyvää alkanutta viikkoa sinulle! Illoista äänestämistä toivottaen, Matti